6. tammikuuta 2011

Riesa 1v.

Onnea kääpiö!
Vuodessa Riesasta on kuoriutunut varsin pätevä elikko. Pikkukettu on aikalailla juuri sellainen harrastuskaveri mitä vuosi sitten etsinkin. Se omistaa varsin kivan moottorin, tykkää tehdä ja palkkautuu melkein mistä tahansa. Viime aikoina se on osoittanut merkkejä pienestä häiriöherkkyydestä, mutta uskoisin senkin parantuvan iän myötä. Kokonaisuutena se on kuitenkin oikein mukava ja vauhdikas harrastuskaveri, jonka kanssa on kiva treenata.
Vauhtia on tietysti joskus vähän liikaakin, mutta ei auta muu kuin opetella pysymään perässä. Toivotaan että aivotkin ehtivät matkaan kun likka pistelee korvat hulmuten menemään.

Arjessa Riesa on melko helppo tapaus. Riesa on suhteellisen nöyrä, vaikka onkin viime aikoina kokeillut rajojaan - niin kuin varmasti melkein jokainen teinikoira.
Se ei ole lainkaan samanlainen kiero paskiainen kuten Demi, joten sen kanssa on myöskin selvitty huomattavasti helpommalla kuin mitä etukäteen odotin. Tietysti senkin kanssa on ollut omat ongelmat, mutta ne tuntuvat varsin pikkujutuilta Demin jälkeen.

Tämän vuoden tavoitteet onkin jo listattu alempana, katsellaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan!

9 kommenttia: