16. tammikuuta 2011

tokojuttuja

Joku sanoi ettei -20 todellakaan treenata. Meidät kuitenkin löytää tuttuun tapaan parkkipaikalta näpit jäässä ja hampaat kalisten. Toko se on kivaa..
Riesaa ei kylmyys haitannut ja se teki oikein kivasti.
Alussa tehtiin lyhyitä seuruupätkiä keskittyen lähinnä käännöksiin. Kaikki muut menee oikein näppärästi, mutta täykkäri (vasemmalle) tulee varmasti vielä joskus ongelmaksi.. Riesa lähtee pyörimään sellaisella innolla että joskus pyörii vähän liikaakin ja päätyy esim. mun jalkojen väliin seuraamaan. Sitten se miettii että mikäs tässä nyt mättää..

Jäävät toimii tai ei toimi. Riesa ei vaan aina kuuntele ja jos ei ole ihan varma mitä sanoin, niin menee istumaan.. Eikä me olla edes treenattu liikkestä istumista? Sisällä olen koittanut saada jonkun lampun syttymään sen päähän käskemällä sitä vain satunnaisessa järjestyksessä istumaan, maahan tai seisomaan. Ehkä se on auttanutkin, ja nyt on ainakin istuminen jäänyt pois. Maahanmenossa olen varmuuden vuoksi käyttänyt vartaloapuja että saataisin varmasti onnistumisia.
Luoksetulo ok, ollaan jopa aloitettu luoksarin pysähtymisen opettelua...

Treenin lopussa huomasin kivoja häiriöihmisiä, ja keksinkin kokeilla miten Riesa kestää kaksi alon kaaviota ilman varsinaista palkkaa välissä. Penska oli ihan intona, ja olisi varmaan kestänyt kolmannenkin siihen perään.. Nyt vaan paikkamakuu satavarmaksi, jääviin lisää treeniä, hypyn opettaminen ja keväällä kisoihin! Onneksi mulle on tulossa tänne iso pahvilaatikko josta voin tehdä tyylikkään tee-se-itse tokohypyn.
Maanantaina agitettiin hallilla. En vaan osa. Ipana on hieno (ja sillä on tajuttoman upeat kontaktit!), mutta mä voisin toki opetella suunnittelemaan ohjaukset vähän paremmin ja sitten vaikka ohjaamaan sen suunnitelman mukaan. Noh, huomenna taas hallille. Luvassa takaaleikkaustreeniä, suorajuoksua ja hyppyneliötä.

3 kommenttia:

 1. Moikka!

  Kiva lukea teidän päivityksiänne!

  Sun novaskoilla on kivan kevyt rakenne harrastamiseen. Mitä näyttelyissä on sanottu?

  Joona

  VastaaPoista
 2. Näyttelyihän se on aivan liian kevyt, mutta on sillä parin kuukauden takainen JUN EH. Lisäksi se oli pentunäyttelyssä ROP-pentu.
  Heti kun tarvittava 15kk tulee mittariin, käydään pikaisesti hakemassa joskus ehkä valioitumiseen tarvittava H :p

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnitteluista. :) Ui Riesa on makee! Onko se medi? Aika pienennäköinen ainakin, toivottavasti. Sekin jo vuoden. :0 En ole muistanutkaan vierailla täällä. Toivotaan parasta luustokuvien kannalta. :)

  VastaaPoista