11. huhtikuuta 2011

15kk

Koeviikolla ei tunnetusti ole muuta kuin aikaa turhille blogipostauksille.
Viikonloppuna tuli nappaistua pitkästä aikaa ipasta jonkinlainen kasvukuva, vaikka eihän se kyllä ole kasvanut vähään aikaan.
Eli siis, Riesa 15kk,  41cm 9kg:
Joku voisi tulla opettamaan mulle miten otetaan koirasta seisotuskuva itsekseen.. Nyt tehtiin liikkeestä seis, ja painun nappaamaan kuvaa. Noh, lopputuloksen jokainen näkee ylempänä..
Riesa ei suinkaan ole karvaton (vaikka aika kaukana ollaan viime kesän turkista), vielä muutama kuukausi takaperin se oli aivan totaalisen kalju. Kasvattaisi nyt nopeasti karvat takaisin, niin voitaisiin käydä hakemssa kirpulle se valio-H (you wish.. ;)

Paikkamakuun kanssa ollaan parin viime päin aikana kamppailtu ihan riittävästi. Riesa on jostain keksinyt nousta kesken kaiken istumaan, arg! Jos ensimmäiset 10s menee hyvin, tiedän että se pysyy maassa. Viime päivien ajan ollaan muutenkin kiikuttu siinä rajalla ollaanko tehty paikkiksia ihan överisti liikaa, vai vaan liikaa. Pakko kuitenkin saada se ennen lauantaita kuntoon, nyt ollaan tehty parit paikkikset niin että käyn palkkaamassa lähes heti, mikä onkin vaikuttanut ihan toimivalta.
 Muiden liikkeiden osalta ollaan oikein hyvillä mielin, en ota ressiä. Jos koira toimii edes jotenkin samoin kuin treeneissä, olen tyytyväinen.

 Deekun korvakarvat vaatisivat vähän huoltoa.. Ylipäätään voisi näyttää koirille harjaa vähän useammin, tai siis Demille. Riesassa ei ole mitä harjata..

3 kommenttia:

 1. Huomaa kyllä ihan oikeasti koska on koeviikko - meilläkin on nyt, enkä oo koskaan kirjottanut näin aktiivisesti blogiin..... :D

  Hitsi muuten Riesa painaa vähän! Tykkään kyllä siitä ihan valtavasti :-)

  VastaaPoista
 2. meidä koira on noin Riesan korkuinen se 41cm mut painaa noin 12kg toisaalt raskaampirakenteinen mut riesa painaa kyl tosi vähän , tykkään kyl paljon muute :)

  VastaaPoista
 3. Riesa kiittää ;) Mustakin se on tosi kivannäköinen. Etuosa saisi olla parempi, mutta muuten oikein kiva sporttimalli.

  VastaaPoista