8. huhtikuuta 2011

tätä lisää

Munhan ei pitänyt enää tänään treenata.. Kahden viime päivän aikana ollaan reenattu kolmesti, ja kaiken järjen mukaan nyt olisi oikein hyvä kohta lepopäivälle. Nooh, oli vaan niin tajuton treeni-into ja ihan loistava kurakenttä vieressä etten voinut hillitä itseäni..

Aloitettiin paikkamakuulla, jätin Riesan vähän kehnosti ja nousi! Murr.. Tajusi kyllä mennä takaisin maahan kun lähdin vihaisesti kohti. Tehtiin joku 2-3min, pysyi hyvin vaikka takana meni porukkaa ohi ja joku muksu soitti pyörän kelloa.
Ihan treenin lopuksi otettiin aikalailla samanpituinen paikkamakuu, kävin palkkaamassa kahdesti. Nyt pysyi tosi hyvin, pitää siis ilmeisesti kiinnittää huomiota siihen miten jätän koiran makaamaan.

Seuruuta tehtiin inhojen vesilätäköiden yli, ja pysähdyttiin tietysti niihin kuraisimpiin kohtiin. Riesa teki ihan tajuttoman hyvällä vireellä, vähän lähti keulimaan mutta en ota ressiä. Pääasia että koiralla on hauskaa ja se on täysillä mukana :) Maa ei tuottanut mitään ongelmaa, jes!

Jäävät ok, mun pitää vaan itse olla tosi selvä käskyissä. Jos Riesa ei ole täysin varma mitä siltä pyydetään, se tekee sen mitä se olettaa mun käskeneen. Yleensä siis ihan jotain päinvastaista.. Kura ei tässäkään tuottanut mitään ongelmaa, ja perusasentojen ennakointikin on jääntyt pois!

Lopuksi hubailtiin vähän pallon kanssa, ja tehtiin luoksarin pysäytyksiä. Ensin Riesa ei muistanut koko hommaa. Jossain välissä huomasi että hetkinen, tolla on käsi ilmassa.. Nooh ei mitään, uudestaan vaan. Sitten muisti ja pysähtyikin ihan okei. Pitää ehkä kehittää tähän joku treenisuunnitelma, takapalkka? Näin tämä ei ainakaan kovin kummoisesti toimi.
Viimeiseksi vielä ihan aloluoksari, Riesa ihan törkeillä kierroksilla, mutta ei varastanut! Kävin palkkaamassa pysymisestä. Itse luoksari tosi jees!

Aika paljon tuli kyllä tehtyä yhdeksi treenikerraksi, nyt täytyy ainakin pitää pari päivää taukoa... Mutta aivan tajuttoman hieno Riesa! Kenttä oli tavallaan vieras (ei olla käyty puoleen vuoteen tuolla), maa oli tosi inhottava, mutta silti ipana oli ihan loistavalla vireellä ja yleisilme vähintäänkin loistava. Vire ei hyytynyt missään vaiheessa, päin vastoin. Tuntuu että se vaan nostaa virettänsä mitä pidemmälle suorituksessa ehditään.. Hyvä niin, koe ei varmasti tuota ongelmaa! ;) Olettaen siis että saan Riesalle saman vireen koepaikallakin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti