7. huhtikuuta 2011

this can go so wrong

Porvoossa 16.4. olisi meille koepaikka. Hui. Toivotaan että kenttä on kunnossa ja koe toteutuu.

Pakka alkaa vähän hajoilla käsiin, mutta onhan tässä vielä viikko tehokasta treeniaikaa.. Väänsin jonkinnäköistä treenikatsausta.
 • Pmakuu oli satavarma eiliseen asti, jotenkin arvasin.. Märkä maa on vaan niin ällöttävä! Tänään vähän ärähdin istumaan nousemisesta, ehkä herkkiskoira muistaa sen. Nyt vaan paljon pmakuutreeniä vaihtelevilla ajoilla ja ennenkaikkea siellä märässä maassa.. 
 • Seuruu ihan perushyvää. 
 • Liikkeestä maahan oli ihan loistokunnossa - eiliseen asti.. Se kurainen maa... ;) Voi pikkukettua kun joutuu kylmässä makaamaan. Tätä on vaan treenattava, maahan mennään vaikka olisi nilkkoihin asti vettä.
 • Luoksarissa ei ongelmaa. 
 • Liikkeestä seis, ei ongelmaa.
 • Hyppy, ei ongelmaa. 
Ainiin luoksepäästävyys.. Noh treeni on jäänyt hieman vähiin, mutta en usko että ilmenee kummempia ongelmia.

Sellaista siis. Luvassa ahkeraa treenausta ja toivottavasti hyvin vähän takapakkeja.

5 kommenttia:

 1. Oi, niin se on jo ens viikolla tuo koe! Hyvin se menee! Toivotaan, ettei oo märkä maa. :) (Meillä on treenisuunnitelmissa ihan tuota samaa märällä, ällöllä maalla treenausta. :p)

  VastaaPoista
 2. Niin on! Mutta ei paniikkia.. Ehkä..
  Tuo märän maan sietäminen on pakko saada kuntoon, en voi luottaa siihen että maaliskuussa olisi kuivaa.. :D
  Tulkaa joku päivä treeniseuraksi meille? Tai tietysti me voidaan tulla sinnekkin suunnalle.

  VastaaPoista
 3. Mäkin yritin ilmoittaa tonne, soitin noin 40min ajan väh. kerran minuuttiin + pari kertaa vielä jälkeen mutten saanut läpi puhelua.. Tsemppiä kokeeseen!

  VastaaPoista
 4. Joo, voitas tulla. Meille käy ens viikolla mikä vaan päivä ja voijaan tulla vaikka sinne. :) Laitan sulle viestiä aiheesta.

  VastaaPoista
 5. Tiia; sinne oli kuulema tosi vaikea päästä läpi :/ Meillä faija ja mutsipuoli hoiteli ton soittamisen, toinen pääsi 15 yli läpi kun tasalta aloittivat.

  VastaaPoista