11. syyskuuta 2011

kakkosiin !

Tänään kisattiin kahden startin verran Turussa. Tarjolla olisi ollut kolme rataa, mutta päätin jo etukäteen, että joko me noustaan tai mennään niin huonosti, ettei tarvitse kisata kolmatta.

Tuomarina toimi tanskalainen Stefanie Semkat, jolla olikin hirmu mukavat rataprofiilit.
Ensimmäisellä radalla hyllytettiin jo neljännellä esteellä, hehe.. Riesa luki aan jo kauan ennen kolmatta hyppyä, ja sinnehän se sitten meni. Loppuun mentiin ihan ok. Keinulla Riesa pelästyi rämähtävää keinua, ja jäi pitkäksi aikaa katselemaan taakseen. Pitihän se varmistaa ettei keinu rämähdä niskaan.. Toiseksi viimeisen esteen niisto ei myöskään onnistunut. Ei mikään ihme tuolla ohjauksella..

Jäi vähän sekavat fiilikset radasta. Periaatteessa kulki ihan hyvin, mutta jotenkin ei saatu ihan kunnolla rullaamaan. Riesa myös vierasti tosi paljon hallin kumirouhetta, ja meinasi mennä nokalleen pariin otteeseen. Demillä ei koskaan ollut ongelmia tuolla, ehkä se on tottumuksesta kiinni.Toinen rata oli ehkä meille profiililtaan parempi, ja se menikin paremmin. Keinu oli taas tosi outo ja pelottava, en meinannut saada Riesaa pois millään.. Ennen aata syyllistyin myös todella rumaan valssiin. Rima kolahtikin uhkaavasti, mutta pysyi onneksi ylhäällä. Loppuun hyvin -> nollavoitto ja SERT! Riesa varoi vieläkin vähän alustaa, mutta kulki mielestäni paremmin kuin edellisellä radalla. Olen myös erittäin tyytyväinen siihen, etten syyllistynyt turhiin varmisteluihin, vaan luotin siihen että Riesa osaa. Ja kyllähän se osasikin, hienoin pieni!

Nyt treenaillaan, ja katsellaan kakkosia vähän myöhemmin.

5 kommenttia:

  1. Onnea molemmille! On niin upean näköistä teidän meno, että oksat pois. :)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, jos oisin tiennyt että oot ATT:lla kisaamassa niin olsin tullu kattoon! Eilen sielä kykin 10,5 h töissä.. :D

    VastaaPoista