3. kesäkuuta 2012

Do or do not. There is no try.


Torstaina loppui kisoista asti kestänyt aksatauko. Treenit siirtyi nyt Lotan omalle kentälle Ryttylään, ja juoksuinen Riesakin pääsi treenamaan. Pöksyt ei neitiä juuri häirinnet ja koko koirakin alkaa pikkuhiljaa palautua normaaliksi.
Mulla itellä vaan oli pieniä keskittymisvaikeuksia. Olin läpäissyt inssin aikaisemmin päivällä, ja ekaa kertaa lähdin ihan yksikseni ajelemaan. Vähän meinasi ruveta kädet tärisemään motarilla, mutta selvittiin hengissä sinne ja takaisin.


Treeniratana oli ylläoleva pätkä. Piirtäessä meni kovin ahtaaksi, mutta kai rata joku tuota muistuttava oli.
Kepit meni oikein hienosti, vaikka vauhtia oli melkoisesti. 5-7 meni odotetusti aivan pieleen. Ja siinähän se ongelma jälleen olikin, lähdin vaan kokeilemaan ja mehtään män. Kunnon asenteella onnistuttiin, vaikka päällejuoksut on kyllä oikeasti meidän iso ongelma. Paljon vaan palkkaa ohjauksiin tulemisesta, niin eiköhän se siitä.

9-11 hinkattiin vähän lisää ohjaukseen kunnolla tulemista, mutta ihan näppärästi saatiin palkkailun kautta onnistumaan.
Kontaktit oli tosi hyvät, joku on ilmeisesti käynyt treenaamassa sen kanssa tauon aikana. Edes aalla ei ollut ongelmia! Jos vaan saisi pidettyä ne tästä lähin kasassa..


Tänään käytiin vielä tekemässä pikatreenit omalla kentällä, tehtiin saman radan 4-12 ja siitä jatkettiin 7-4, mutta esteet aina eri suunnasta kuin ekalla kerralla. Ilma oli vähän sateinen, joten päätin ettei jäädä kauaksi aikaa kupeksimaan radalle. Paljon paremminhan se meni tällä asenteella, asennelaji, asennelaji...

Molemmissa treeneissä oli paljon hyviä juttuja ja huomaa, että meidän yhteispeli paranee koko ajan. Pitäisi vaan enemmän muistaa treenata niitä meijän heikkouksia, eikä vain keskittyä niihin ns. "vaikeisiin" ohjauskuvioihin, jotka meiltä kuitenkin sujuu ihan hyvin. Tää on taas niin tätä, kun Demiltä sujui oikein hyvin kaikki perusohjaukset, mutta yhtään vaikeammissa mentiin solmuun, ja nyt Riesa on teknisesti tosi taitava, mutta esim. kääntyminen on joskus tosi hankalaa... Josko seuraavan kanssa olisi näiden välillä jonkinlainen tasapaino!
  
Kuvat viime kisoista, © Veronika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti