29. elokuuta 2012

Piirinmestikset

Ei tultu piirinmestareina tai edes nollien kanssa takaisin, mutta hirveän tyytyväisinä kuitenkin!
Arvonnassa meille osui suoritusvuoroksi lycky number one, mutta onneksi mineillä oli samat radat, eikä tarvinnut tyhjän päälle lähteä.

Ensimmäinen rata oli hyppäri, josta meiltä puuttui terävin kärki. Rataantutustumisen jälkeen hain kiireellä koiran ja olin ihan valmis radalle, mutta palkintojenjaossa kestikin sen verran kauemmin, että jouduin odottelemaan viritellyn koiran kanssa suunnilleen kymmenen minuuttia. Ei oltu kovin vireessä enää sen jälkeen! :D
Tältä radalta tuloksena 5, tilastotappio kepeiltä. Kokemattoman koiran kanssa sattuu ja tapahtuu, mutta jäi silti vähän vaivaamaan, niin lähellä! Mutta ehkä ne sieltä vielä joskus tulevat.Kokonaisuudesta olen iloinen! Pussin jälkeinen elämä oli meille hirveän haastava, koska Riesa tulee yleensä aina huonosti mihinkään mikä viittaa päällejuoksuun. Lisäksi putken jälkeen sai olla tarkkana, ettei tyrkkää koiraa muurille. Valssi myöhästyi ja loppu menikin vähän tahmeasti. Rata pysyi kuitenkin hyvin kasassa, mikä on kaikkien meidän ongelmien jälkeen tärkein juttu! 

Toisen radan aikana tuli vettä ihan kiitettävästi, mutta fiilis silti yllättävän hyvä. Rata ei ollut vaikea, ainoastaan kepit aiheutti päänvaivaa. En tykkää tehdä noin jyrkkiä takaaleikkauksia ja oikeastaan mikään ei tuntunut meille fiksulta, koska kaikkiin hakukulmiin en vielä luota. Päädyin melkein-poispäinkääntöön, vaikka oletinkin meidän vähintään törmäävän... Kun ohjaus sitten onnistuikin, jäin vain monttu auki ihmettelemäään. Siitä myöhässä ja hypystä ohi..
Virheen jälkeen ohjaus oli liian lepsua, ja pari kohtaa vähän valahtikin. Loppuun otettiin lisäksi huolimattomuus-kielto. Tuloksena siis 10.Kaikesta huolimatta olen tyytyväinen tähänkin! Pakka pysyi kohtalaisesti kasassa, eikä missään vaiheessa tullut sellainen olo, että ei osattaisi. Ratojen jälkeen oli tunne, että tästä tulee vielä todella hyvä.

Lopuksi meillä oli vielä epävirallinen joukkuestartti. Me lähdettiin ankkureina. Vettä oli tullut tässä vaiheessa jo liikaa, ja tämä rata kosahti ihan huolimattomuuteen. Ei riittänyt pitkän päivän jälkeen enää paukut, vaikka meidän osaamisella tuolta olisi pitänyt saada nolla.
Ei olisi ollut mikään kiire, ja mä lähen heti alussa jo kiirehtimään... Toista kieltoa en ihan ymmärrä, mielestäni ohjasin koiraa hypylle ihan tavallisesti, mutta Riesa käänyi ihan toiseen suuntaan ja teki pienen ympyrän... :D Lopullinen hylly otettiin keppien jälkeen. En ohjannut saksalaista ollenkaan ja hyppy väärin päin. Joukkueen sijoitus 5.Vaikka viimeinen rata ei tuon kummoisemmin mennytkään, koen oppineeni tuostakin jotain kisaajana, mikä taas auttaa meitä toivottavasti tulevaisuudessa. Mun pää ei selkeästi pysynyt kasassa pienen paineen alla. Radalla ajattelin olevani nopea, mutta nopea ei ole sama kuin huolimaton. Ohjaukset pitää viedä loppuun, vauhtiin vaikutetaan sitten liikkeellä ja linjoilla. Mun pitää myös selkeästi rauhoittaa tutustuminen ja radan odottelu. Kahdella ensimmäisellä teinkin niin, joukkueradan seuraaminen oli enempi sosiaalinen tapahtuma. Ei selkeästi sovi mun päälle, vaikka toisten suoritukset kuinka kiinnostaisi. Seuraavalla kerralla taas toivottavasti vähän fiksumpina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti