29. tammikuuta 2013

Liikkuvaa kuvaa

Jotain tekstinpätkää tulossa myöhemmin, ehkä. Mutta aksa on hirveän kivaa nykyisin!

Tänään roudasin kameran hallille. Riesa alkeistreenasi pakkovalssia ja sylkkäriä 45 rimoilla. Rimat edelleen aika hakusessa, sylkkäri täysin unohduksissa ja pakkovalssi ok. Suoraan verrannolliset treenimäärien kanssa, yllättäen ;p Lisäksi baanatettiin parit kontaktit ja keppejä. Hauskaa oli.Lainakoira Torstikin treenasi. Kovin on epävarmaa meno puolin ja toisin, mutta eiköhän se tästä lähde taas rullaamaan. Tarkkakorvaiset voivat kuulla, kuinka sisko (Riesa) arvostelee kovin sanakääntein veljen menoa...


2 kommenttia:

 1. Ja hyppytekniikkakoulutuksiin mars molempien kanssa, varmin tapa saada koira rikki kun antaa niiden hypätä noin huonosti.

  mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Riesa ei osaa tehdä mitään 45 rimoilla. En toistaiseksi revi ranteita auki, koska eilen oli toinen kerta kahteen vuoteen kun tehtiin niin korkeita. Matalammilla hyppää kuulema ok.

   Toopen tekniikasta en sano mitään, koska nään sitä ensimmäistä kertaa videolla, josta löysin yhden hypyn jonka se hyppää ns. kyselemättä :p Pyörityksissä on aika paljon työsarkaa siis :D Torsti on siirtynyt nelikymppisiin vasta hetki sitten, joten annetaan sillekin hieman aikaa.

   Jos ongelmat ei poistu varmuudella, niin tottakai asioita ruvetaan miettimään tarkemmin. Hyppytekniikan parantaminen on kuitenkin sen verran pitkällinen ja resursseja vaativa projekti, etten siihen lähde ennen kuin kaikki muut kivet on käännetty.

   Poista