19. joulukuuta 2013

ei puolivaloilla, vaan täydellä teholla

Tännekin ehti jo hetkeksi saapua talvi, mutta sehän lähti jo ennen aikojaan pois. Muutama kiva pakkaspäivä saatiin kuitenkin, ehdittiin myös juosta yhdet hyiset treenit.


En tiedä johtuiko pakkasesta vai mistä lie, mutta ei lähtenyt rata ollenkaan käyntiin. Mulla on todellakin se ongelma, että helpoilla radoilla on vaikea potkia itseään ohjaamaan. Riesahan ei tosiaan ohjaamatta mene edes helppoa rataa, joten oli pakko ryhdistäytyä. Loppuun saatiin rykäistyä ihan kiva pätkä, vaikka eipä tuota nyt oikein kehuakaan voi.


Agilityn lisäksi ollaan tokoiltu muutamaan otteeseen. Aika samalla kaavalla mennään, kaikki menee varsin okei, mutta treenien vähyyden takia ei voi ajatellakaan kokeita...

Luoksari alkaa näyttää jo varsin hauskalta, nyt vain pitäisi päästä treenaamaan apparin kanssa, niin saisi hieman vaihtelevuutta palkkaamiseen.
Seuruussa Riesa poikitti aluksi niin, että astuin pariin otteeseen etutassuille... Palkkasin muutaman kerran oikeasta paikasta, niin on menokin näyttänyt hieman maltillisemmalta.

"Oi, onko se vasta ihan pentu?!" "Täyttää neljä..."
Mitään muuta ei ollakaan tehty, voi Riesa raukkaa. Tylsä elämä. Vuoden alussa taas helpottaa.

1 kommentti:

  1. Hienosti Riesa kokoaa ittensä kakkoshypylle, ja vauhtia näyttääkin hänellä piisaavan, vaikka muille jakais.. :)

    VastaaPoista