17. helmikuuta 2014

Valon tunnelinpäässä sä silloin kai huomasit.


Toisen radan tuloset näytti tänään tältä, Janakkalassa tapahtuu näköjään ihmeitä. Nyt oltaisi vielä kolmea arvokisanollaa vailla.
Rata ei ollut profiililtaan meille ihan paras, sillä piti änkeä paljon niistoja ja muuta hauskaa. Nämähän on meillä vieläkin aika hitaat, joten huippua, että tuollaisellakin profiililla päästään ihan kärkikahinoihin.

Ensimmäiseltä ja kolmannelta radalta hyllyt. Ensimmäinen oli tosi sekava, Riesa mm. kolautti yhtä rimaa ja pelästyi ihan kamalasti siitä syntynyttä ääntä... :D Mahtui sinne hyviäkin kohtia, mutta kahdeksalta aamulla olin itse aivan unessa vielä.

Viimeinen hyppäri oli meille ihan tapporata. Serpentiiniä siellä ja tuolla. Ensimmäinen serpentiini heti alussa ja siinä olisi myös pitänyt yhdelle hypylle vääntää sokkari. Sain Riesan vielä hienosti kohti (!! HYVÄ RIESA!), mutta hukkasin koiran ja vaan heitin sen seuraavalla hypylle josta tuo pinkaisi ohi. Loppuradalle mahtui vielä parikin hyvää kohtaa, mm. kolme peräkkäistä valssia sain väännettyä lähes ilman tuskaa eikä kettukaan painellut selän taakse. Vähän huolellisuutta lisää, niin tuo rata olisi ollut meille tehtävissä. 

Ei huono kisapäivä siis, vaikka herätyskello soi aamulla jo puoli kuuden aikoihin... Janakkala ilmeisesti ainakin tulosten puoelsta on meille hyvä kisapaikka. Ihan liian ahdashan se meille on, tänään meinasi totaalisesti mennä hermo tuohon eläimeen. Riesa käy aina ihan hirveän kuumana eikä yhtään arvosta iholle tunkevia kisakumppaneita, joten on aika raskasta odotella radalle pääsyä ja samalla pitää silmällä koiran lisäksi jokaista ilmansuuntaa, kun ahtaissa paikoissa ihan väkisinkin niitä koiria menee epämiellyttävän läheltä ohi.

Nyt tosiaan ensi viikko otetaan rennosti ja viikon päästä osteopaatille. Vähän arvon, pitäisikö lähteä 1.3. Vantaalle... Takaraivossa kovasti kolkuttelee, että pian pitäisi lukea pääsykokeisiin täysipäiväisesti kaksi kuukautta, eikä kovin montaa kisaviikonloppua siihen taida mahtua. Aika alkaa siis vähän olla kortilla meidän nollatahdilla :D

1 kommentti:

  1. Hieno sijoitus, monta jäi taakse!

    Ruutinkin kanssa saa olla aina tarkkana. Ahtaat kohdat käsken sen aina seuraamaan niin helpoin ohittaa. Onneksi käytös on kuitenkin ajankanssa mennyt parempaan.

    Tsemppia nollien keräämiseen!

    VastaaPoista