22. lokakuuta 2010

Neljäs

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse kansion neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva
4. Lähetä haaste neljälle bolggavalle kaverillesi.

Nuorten SM karsintaradalta nappaistu kuva. Demin vikat viralliset. 

11. lokakuuta 2010

Pätevä pikkukettu

Tänään aksattiin hallilla. Ensin tehtiin ihan vaan mutkaputkea, ja sehän hakee tosi kivasti jo. Hyppyyn yhditettynäkään ei mitään ongelmaa. Sen jälkeen totesin, että on meidänkin aika aloittaa se eteenpäin meneminen.. Eli ihan yhtä hyppyä namialustan kanssa, rima 20cm. Alkaa sillä pikkuhiljaa raksuttamaan, varmaan rimojen lisääminen auttoi hahmottamaan hyppyä.

Toisella pätkällä tehtiin ensin ihan putkea, johon myöhemmin lisättiin kaksi hyppyä mukaan. Namikippo putken päässä. Tosi hienosti meni, vaikka toki se tarvitsee vielä hyvin paljon tukea hypyillä. Riesa rupesi kuitenkin itse jo vähän lukemaan rataakin, mikä on tosi hieno juttu.
Seuraaksi vaikeutettiin vähän lisää, ja otettiin mutkaputki - hyppy - hyppy - mutkaputki.
Täähän on meille tosi vaikea, koska me ei olla koskaan menty suoraa, ilman että hyppyjen päässä on palkka. Tämä meni ihan superhyvin, aloitettiin tietysti ihan takaperin eteneminen, mutta lopussa se meni tosi hienosti. Putkeen se selkeästi hakee jo tosi hyvin, ja huomasin taas, että rimojen lisääminen oli tosi hyvä juttu hyppyjen kanssa.
Riesa pysyi yllätykseksi tosi hyvin hyppyjen väleissä, vaikka mä en voikkaan irrota yhtään sivuttaissuunnassa. Mutta sitä treenataankin sitten ihan erikseen.
Oltiin tekemässä jo viimeistä toistoa, kun mulle iski joku demimoodi päälle, enkä ohjannut Riesaa yhtään niin selkeästi kuin olisi pitänyt. Ohihan se tuli. Muutama toisto vielä, että saataisin lopetettua onnistuneeseen.
Mä itse onnistuin myös telomaan jalkani, ja nyt sitten klenkataankin ainakin loppuilta..

Omaa vuoroa odotellessa Riesa päätti vähän hauskuuttaa itseään.. Mehän ollaan treenailtu takajalkojen nostamista matalalle puutuolille ym. Hallilla on puutuoleja myös.. Täähän sitten tarjoaa ties mitä, kunnes se tajuaa että tuoliltahan pääsee ylös pöydälle... Ei hyvä.

10. lokakuuta 2010

Erittäin Hyvä Riesa

"Sweet little bitch. Lacking substance and light over all. Sweet feminine head. Medium longht of neck. Good back. Correct angulation. Nice coat. Movement still a bit erratic. She is a happy girl." 
JUN EH

Ihan hyvä arvostelu siis kääpiölle! Nauratti ihan, kun muut junnuluokan nartut oli paljon isompia, ja tämä rääpäle jonon jatkona. 

Seisominen sujui ihan hyvin, samoin tuomarin tutkiminen. Liikke ei sitten mennyt ihan niin hyvin. Ipana on jostain syystä päättänyt että nlyremmi on tosi inhottava, ja se oli sillä vähän väliä suussa.. Mutta ei se mitään, ainakin ipanalla oli hauskaa ;)

Nyt jää misseilyt muille, antaa sen kehittyä rauhassa. Toivottavasti korkeus pysyy samoissa lukemissa, Riesa on juuri passelin kokoinen medi, vaikkei sitä nlykehissä arvostetakkaan.

9. lokakuuta 2010

Riesa 9kk

Vie tollanen nyt sitten huomenna kehään... Säkää edelleen 40cm-41cm, ja painoa 9,8kg.
Raukalla on taas teipit korvissa, ja pikkukettua ärsyttää.. Niitä saa laitella pari kertaa päivässä uudestaan.

Tänään pitäisi vielä kertailla seisomista ja juoksemista. Huomenna saattaa joka tapauksessa olla luvassa melko koominen esitys.

2. lokakuuta 2010

Pinkoo pinkoo

Tänään vietettiin mukava päivä toller racessa, paikkana Hyvinkään vinttikoirarata. Riesalla on juoksu vasta loppunut, joten me startattiin viimeisenä, ja lämpättiin vähän sivummalla.

Alkuun tutustuttiin räsyyn, jonka perässä oli tarkoitus juosta. Riesa oli ihan innoissaan. Repi, hyppi ja juoksenteli räsy suussa.
Ensimmiseksi otettiin lyhyt harjoituspätkä, ja Riesa lähti vauhdilla räsyn perään. Sen jälkeen päästiinkiin juoksemaan koko matkaa, eikä nytkään mitään ongelmaa. Lähti vauhdilla, ja juoksi korvat hulmuten... Aika 6,0s. Toinen startti meni samalla tavalla, aikakin oli sama.
Riesa voitti juniorit, ja sai 15kg ruokaa. Säkki oli paljon isompi kuin ipana :')
Ihan yllätyin Riesan vauhdista. Koko kisan nopein aika taisi olla jotain 5,7s, eli ipana ei kovin kauas jäänyt! Kun se vielä kerää lihaksia, ja oppii suuntaamaan jalatkin oikeaan suuntaan niin siitä tulee ihan tykki ;) Tällä hetkellä sillä on jalkojen hallinnassa pieniä ongelmia.. Jalat heiluu joka suuntaan, välillä meinaa takajalat mennä kovempaa kuin etujalat, eikä jarruttaminen aina osu ihan oikeaan kohtaan :D