25. joulukuuta 2011

what the hell happened

En toivota hyvää joulua, koska tässä pitäisi nyt olla hieno joulukorttikuva. Mutta eipä o. Lumet läks, jonka jälkeen väsäilin innoissani piparitaloa. Deeku viereen, ja siinä on kuva. (Riesa pysyy turvallisuussyistä kaukana kaikesta minkä voi syödä tai hajoittaa..) Talosta ei kuitenkaan (yllättäen..) tullut julkaisukelpoista, joten ollaan ilman.


Perinteisesti tässä vaiheessa vuotta käydään vuosi läpi, joten tehdään niin tälläkin kertaa. Meillä oli aivan uskomattoman hieno vuosi, paljon hienoja tuloksia sekä tärkeinpänä kaikki ihmiset. Iso kiitos kaikille, ilman teitä tämä olisi niiin paljon tylsempää!

Viime vuoden tavoitepostaus löytyypi täältä. Tokosta tosiaan haettiin huhtikuussa mukiinmenevä ALO1, ja siihen se tokoilu sitten jäikin. Kokeen jälkeen tokoiltiin ehkä.. kolmesti? Josko ensi vuonna taas! Tai sitten ei.

Taippareihin reenailtiin säännöllisen epäsäännöllisesti, kani tuli tutuksi jne, eli josko ensi vuonna. Taipparit on kuitenkin vahvasti tähtäimessä, vaikka niitä treenejä en tänne kovin usein rustailekaan. Viimeistään vuonna 2013! ;D

Aksan suhteen vuosi oli varsin loistava! Vuoden alussa piski kuvattiin terveeksi, heinäkuun lopussa tuli kisaikä täyteen ja nyt ollaan tosiaan kahta nollaa vailla kolmosissa. Vuoden ehdoton kohokohta oli Oulun reissu. Huipputyyppejä alue täynnä, eikä tuloksetkaan huonoja olleet!

Demi vietti vain eläkevuotta lenkkeillen ja erittäin epäsäännöllisesti tokoillen. Ikävimpänä juttuna silmäkulman aukeaminen, vieläkin kädet tärisee sitä miettiessä. Demsi toipui kuitenkin hyvin, ja muuten ei tainnut mitään isompia olla.

Ja sitten ne ensi vuoden tulostavoitteet kääpiölle,
  • Aksassa kolmosiin alkuvuoden aikana
  • Kolmosissa nollia (SM 2012 ????)
Mikähän järki noidenkin listaamisessa oli.. Erittäin itsestäänselviä juttuja siis. SM(&karsinta)-nollat olisi erittäin hieno juttu, mutta en rehellisesti usko, että ehditään/pystytään. Kunhan opitaan kisaamaan kolmosissa, ja kehitytään koirakkona.
Muihin lajeihin en edes uskalla pistää tulostavoitteita. Tokosta se AVO1 ei vaatisi hirveästi töitä, mutta ehkä kuitenkin liikaa meidän (minun) tokoinnostukselle.. :D

Muuten toivottavasti pidetään kiva vuosi, ja ollaan kaikki terveinä.

6. joulukuuta 2011

pakkokakkonen !

 Pieni, kevyt ja ilmava narttu, joka näyttää ikäistään huomattavasti nuoremmalta. Hyvä pää, mutta turhan ilmavasti kannetut korvat. Hyvä kaula. Matala ja kehittymätön rintakehä. Hyvin kulmautunut takaa. Esitetään tänään kovin niukassa turkissa. Kevyt pentumainen liikunta.
NUO
H
Yee! Voimme jättää suosiolla moisen pelleilyn muille. H tuli ehkä vähän säälistä, mutta pääasiahan on se tulos. Varsin kiltti arvostelukin saatiin, tuomarin ensimmäinen kommentti: "näyttää kyllä viisikuiselta.. tai nuoremmalta." Käytöskin oli sen mukaista, olisi ehkä pitänyt jotain juoksemista harjoitella. Mutta pääsimmepäs hauskuuttamaan yleisöä ja tuomaria.. 

Olemme erittäin tyytyväisiä, ei jää valioituminen muissa lajeissa nyt ainakaan näyttelytuloksesta kiinni.

Karvattoman kääpiön kuva © Johanna