17. tammikuuta 2014

Rautakiskoilla ei koskaan voinut kääntyä

Vaihteeksi olemme tehneet agilityä. Samaa teemme myös huomenna.


Keskiviikkona Lotta ei ollut vetämässä treenejä, vaan paikalla oli tuuraaja, jonka nimen ehdinkin jo unohtaa. Palkkasin Riesaa alkuksi pari kertaa niistosta, ja sen jälkeen pikkukettu tulikin hyvin kiltisti kaikkiin ohjauksiin. Rata oli helpohko, eikä treeneissä sen ihmeempiä. Vähän toki ärsytti, että Riesa päätti juuri nyt pistää parastaan, kun olisi ollut mahdollista saada taas uusia mietteitä noista sen onglemakohdista. Hyvä kuitenkin, että edes joskus toimii!



Tänään käytiin ensimmäisissä omatoimitreeneissä Lotan hallilla. Treenin aiheeksi pääsi keinu, keppi-putki erottelu ja luonnollisesti kohti hyppääminen...
Keinu on tosiaan ollut viime aikoina melkoisen huono, mutta aika nopeasti Riesallakin syttyi lamppu uudestaan. Eihän tuo kovin nopea ole vieläkään, mutta jatkossa yritän tehdä aina pari toistoa keinua hallilla ollessa.

Toisena väännettiin keppi-putki erottelua. Tarkoituksena oli tehdä samantyyppinen kuvio kuin pari viikkoa sitten treeneissä, mutta teitenkin muistin sen ihan väärin... Idealtaan kuitenkin samanlainen, ja aluksi Riesa livahtikin monta kertaa putkeen. Kaikki toistot ei ole videolla, kun kamera osoittikin ihan eri suuntaan. Nyt on näitä kuitenkin vahvistettu.

Kolmas pätkä väännettiin niistoa ja päällejuoksua, ihan hyvin toimi molemmat kun vähän keskusteltiin ensin. Nämä ovat taas vaihteeksi jokaviikkoisella treenilistalla, jos tänä vuonna tapahtuisikin asian suhteen jotain muutosta! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti