6. toukokuuta 2015

FI AVA & tupla

Me tehtiin se! Kaikkien niiden epätoivon ja pettymysten hetkien jälkeen Riesalla on viimein kasassa osallistumisoikeus SM-kisoihin!!! Kaupan päälle vielä valionarvo.

Ensimmäinen rata sunnuntaina meni vähän pelasteluksi ja huuto-ohjaamiseksi, mutta helpolla radalla Riesa löysi itsensä oikeille esteille. Pysäytin kaikki kontaktit huolella. Tällä radalla sija 2. ja SERT-A -> FI AVA.

Toinen rata oli profiililtaan tosi tyhmä, ansaesteita kaikkialla ja Riesa ei tunnetusti ole niiden kanssa kovin hyvä... Tämä oli kuitenkin ihan mielettömän hyvä rata meiltä, en yhtään panikoinut tuplaa eikä Riesa miettinytkään mitään ansaesteitä! Jos vaan pystyisi hieman useammin noin ehjään suoritukseen. Kontaktit pysäytin taas huolella, sillä en halunnut pääsiäisen katastrofin uusiutuvan... Riesalla on muutenkin TSAUn hallissa ehkä hieman väärä mielentila kontakteille, kun on niin usein juuri siellä saanut vain baanata läpi.
Toisella radalla sijoitus 3 ja tupla plakkarissa!


Onnistuminen kasvatti taas luottoa omaan osaamiseen. En ennen viikonloppua millään uskonut, että pystymme näin lähellä kesää enää juoksemaan tuplaa. Liikaa paineita ohjaajan kisapäälle, eikä Riesakaan ole mikään kaikista tulosvarmin koira. Näin sitä näköjään voi yllättää itsensäkin aina joskus.

Maanantaina juostiin Jennan treeneissä. Meinasin jo radan nähdessäni tippua tuolilta, ei pelailtu ihan omalla mukavuusalueella. Olin vielä itse tosi pahassa räkätaudissa, mutta onneksi Riesa paikkaili hyvin.


Loppua kohden hyydyin aika pahasti ja Riesallakin selkeästi vaikutti edellisen päivän kisat. Päästiin kuitenkin loppuun asti, vaikka olin varma, että päästään juuri ja juuri puoliväliin.
8-11 yllätti sujuvuudellaan, Riesa irtosi tosi makeasti putkeen ja itselläni oli jopa hyvin aikaa ehtiä 11 takaakiertoon. Pöytä ja puomi eivät olleet linjassa, joten ohjaajalle saatiin vähän pujottelutreeniä. Videolta katsottuna sillä alueella on vielä aika paljon treenaamisen varaa...


5 kommenttia:

  1. Fiilis onnittelee siskoaan valioitumisesta!

    VastaaPoista
  2. Vaude, onnea agilityvaliolle! Ei tollereissakaan taida kovin montaa olla?

    VastaaPoista
  3. Vautsi! Paljon onnea uudelle valiolle!

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea valioitumisesta! :) Ihan ylihieno otsikkokuva, tykkään varsinkin hännästä :D

    VastaaPoista